Ingrid - Mamma till två sessor

Arne Dahl 1 - Misterioso

Publicerad 2012-01-31 20:00:00 i Bio/Film/Tv,Handling:

En tidig augustimorgon mördas en rysk gangster på ett bankkontor någonstans på den svenska landsbygden. Kort därefter skjuts tre finansmän kallblodigt till döds i sina hem i Stockholm med en natts mellanrum. Mördaren lämnar inga spår. Finansvärlden grips av panik och rikskriminalen inrättar snabbt en specialenhet, A-gruppen, med kriminalkommissarie Jenny Hultin som chef. "Finansmördaren" kan slå till igen när som helst och Hultin satsar allt på ett kort. I skuggorna utanför en flott villa laddar någon ett vapen med sällsynt rysk ammunition och Hultins A-gruppen befinner sig långt därifrån, alltför lång.

I rollerna:

Shanti Roney, Irene Lindh, Matias Varela, Magnus Samuelsson

Regi:

Harald Hamrell

Min åsikt:

Bästa svenska produktionen på länge! Den var spännande och välspelad utan att få den där "töntiga" känslan som svenska filmer lätt kan ge (t.ex Huss-filmerna). Ser fram emot att se de nästkommande fyra filmerna!

Mobilblogg

Publicerad 2012-01-31 16:58:46 i Allmänt,

Idag är det sista dagen på frågestunden här i bloggen! Om det är något du undrat över men inte tänkt på att fråga tidigare så har du chansen nu :-)

10 timmar kvar

Publicerad 2012-01-31 14:00:35 i Allmänt,

Idag blir det inget mer sittande vid datorn för min del! Min älskade har ockuperat datorn för att följa de sista intensiva 10 timmarna av Silly Season! Fånigt om ni frågar mej ;) Men alla har vi olika intressen här i livet haha!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela