Ingrid - Mamma till två sessor

Man får vara lite självisk ibland.

Publicerad 2011-06-30 12:36:22 i Allmänt,

Hej på er!

Det här är nog det längsta uppehållet som varit i bloggen på väldigt, väldigt länge! Haha.. Dagarna går så himla fort, och vi har fullt upp med att mysa med vår lilla. Just nu har vi Lina på besök från Stockholm, hon kunde inte hålla sig från att träffa sin brorsdotter ;) Det var hennes sista lediga vecka nu, och om hon inte kommit nu hade hon inte fått träffa Zelda förrän i september. Det går ju inte! Det är jätteroligt att ha henne här! Hon och M skämmer bort mej otroligt mycket haha..

Jag har FORTFARANDE inte varit inne i era bloggar, och tro mej det har jag dåligt samvete över. Men samtidigt så känner jag att om det är nån gång man får lov att vara lite "självisk" och strunta i allt vad blogg heter så är det nu. Den här tiden går så himla fort, och jag vill inte missa en sekund av det! Men vad jag kan se på era kommentarer så verkar ni ha förståelse för det :) Dessutom så gjorde ju sommaren ett litet återtåg nu i veckan så jag hoppas att ni är ute och njuter av solen och värmen medans vi har den här på besök!

Jag lovar och lovar att jag ska bli lite bättre här inne, och jag kommer snart att leverera. Men först måste jag ha lite "semester" :) Vi hörs när vi hörs godingar!p.s Till er som oroar er över att ni inte ser era kommentarer än i One Piece-tävlingen:
INGEN FARA! Kommentarerna finns där, jag har bara inte varit så aktiv på bloggen att de blivit godkända än :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela