Ingrid - Mamma till två sessor

Man får vara lite självisk ibland.

Publicerad 2011-06-30 12:36:22 i Allmänt,

Hej på er!

Det här är nog det längsta uppehållet som varit i bloggen på väldigt, väldigt länge! Haha.. Dagarna går så himla fort, och vi har fullt upp med att mysa med vår lilla. Just nu har vi Lina på besök från Stockholm, hon kunde inte hålla sig från att träffa sin brorsdotter ;) Det var hennes sista lediga vecka nu, och om hon inte kommit nu hade hon inte fått träffa Zelda förrän i september. Det går ju inte! Det är jätteroligt att ha henne här! Hon och M skämmer bort mej otroligt mycket haha..

Jag har FORTFARANDE inte varit inne i era bloggar, och tro mej det har jag dåligt samvete över. Men samtidigt så känner jag att om det är nån gång man får lov att vara lite "självisk" och strunta i allt vad blogg heter så är det nu. Den här tiden går så himla fort, och jag vill inte missa en sekund av det! Men vad jag kan se på era kommentarer så verkar ni ha förståelse för det :) Dessutom så gjorde ju sommaren ett litet återtåg nu i veckan så jag hoppas att ni är ute och njuter av solen och värmen medans vi har den här på besök!

Jag lovar och lovar att jag ska bli lite bättre här inne, och jag kommer snart att leverera. Men först måste jag ha lite "semester" :) Vi hörs när vi hörs godingar!p.s Till er som oroar er över att ni inte ser era kommentarer än i One Piece-tävlingen:
INGEN FARA! Kommentarerna finns där, jag har bara inte varit så aktiv på bloggen att de blivit godkända än :)

Visste du...

Publicerad 2011-06-27 19:15:00 i Frågor/Listor,

Den här listan hittade jag hos Petra, och list-galen som jag är var jag ju tvungen att låna den ;)

Att jag vill ha - jordgubbar, för det bör man tydligen inte äta när man ammar.. :(

Att jag pratar -
mest hela tiden. Även om ingen lyssnar haha!

Att jag inte gillar -att sommaren aldrig kommer för att stanna..

Att jag - är löjligt lycklig just nu! ♥

Att kärlek är - min fina gubbe och vår dotter.

Att jag gillar att – baka.

Att jag alltid kommer att - vara en riktig gottegris. 

Att jag är hemligt förälskad i - Johnny Depp, vilken man!

Att min mobiltelefon är - mest onödig eftersom den aldrig används, till något.

Att när jag vaknar på morgonen – vill jag väldigt gärna sova en liten stund till :)

Att innan jag går och lägger mig – måste jag borsta tänderna och kolla på tvn samtidigt.

Att idag har jag – en svullen hals och huvudvärk, så jag hoppas att jag inte håller på att bli sjuk..

Att jag just nu tänker på – vad man skulle äta till middag idag?

Att i kväll ska jag – försöka komma i säng tidigare än jag gjort de senaste dagarna.

Att i morgon kommer jag -
vara lite piggare än jag är idag!

Att jag hoppas -
att mina föräldrar kommer och hälsar på oss snart :)

Lindt Creation - Coconut (Milk)

Publicerad 2011-06-27 14:30:00 i I köket,

Som ni vet så fick jag hem tre chokladkakor från lyxiga Lindt för ett litet tag sen!Det var meningen att jag skulle få testa en själv, och eftersom jag är så svag för kokos och ljus choklad så valde jag Lindt Creation - Coconut (Milk). Det här är en av de senaste tillskotten i Lindt's chokladkollektion!

Vad jag tyckte om förpackningen:

Det första jag tänker i samband med Lindt Choklad är alltid LYXIG CHOKLAD. Förpackningen är toppen eftersom chokladen först ligger i ett kartongomslag, men sen att själva chokladkakan är väl försluten i en folieförpackning innanför kartongen. Det ger en känsla av otrolig fräschör och hållbarhet. Självklart är till och med folien snygg med tryck!Vad jag tyckte om chokladens utseende:

Intrycket att den här chokladen är lite lyxigare håller i sig när man öppnar folien och ser dessa fina rutor. Jag ber om ursäkt för att det är lite suddigt, jag blev väl lite darrig på handen när jag kände chokladdoften hihi..Vad jag tyckte om chokladens smak:

Underbar får bli öppningsordet här! Mjölkchokladen har en väldigt len och fyllig smak, och kokosen inuti är mjuk och krämig och smakar verkligen kokos. Ibland stöter man på choklad med kokos i som inte smakar nånting, men så var inte fallet här! Jättegod!

Fylligheten i chokladen och kokosen gör att man inte äter för mycket av den. Två rutor var alldeles lagom. Och det är ju toppen, för då räcker ju chokladkakan längre!Det här var första gången jag provade en chokladkaka från Lindt, och det var verkligen ingen besvikelse vill jag lova! Just den här kakan är en nyhet i sortimentet, så det var extra skoj att det var just den jag fick prova.

Mitt betyg till Lindt Creation - Coconut (Milk):

+++++ av 5 möjliga, jättegod!

Inom kort kommer två läsare få chansen att vinna varsin lyxig chokladkaka från Lindt här på bloggen, så håll utkik! :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela