Ingrid - Mamma till två sessor

Hej då 2014

Publicerad 2014-12-30 20:25:42 i

Så var julen förbi,och den var väldigt fin hos oss! Det har varit fullt upp hela tiden utan att vara stressigt och det gillar jag! Det var kul att träffa alla och umgås, äta god mat och bara vara tillsammans. Tjejerna var så nöjda och glada över sina julklappar, och jag överraskades också med ett litet paket. Min fine M tänker allt till,och presenter från honom kommer verkligen från hjärtat. Jag blev så glad!

I söndags åkte jag och tjejerna hem till mina föräldrar för att fira min yngste brors födelsedag. Innan vi for hem igår passade vi på att vara ute lite i snön. Det var lite för många minusgrader för min smak,men tjejerna hade roligt 😊

Imorgon är det självaste nyårsafton, och vi avslutar den på sedvanligt vis; med våra kära vänner R och C och deras dotter. Det blir hemlagad 3-rätters, bingo och sällskapsspel! Kommer bli jätteroligt!

Tack för det här året, jag hoppas att ni hänger med mej in i nästa år trots de sporadiska uppdateringarna 😊 Gott nytt år!

Smygstart på mellandagsrean hos Jollyroom!

Publicerad 2014-12-22 13:42:00 i Tips - Barn, Tips - Rabatter,

 
Nu behöver ni inte vänta tills juldagen med att fynda fina saker till bra priser, för Jollyroom smygstartar sin mellandagsrea redan i EFTERMIDDAG! Just det ni läste rätt, redan i eftermiddag den 22 december har du chansen att göra fantastiska fynd med upp till hela 80% rabatt! Det vankas med andra ord superpriser på riktigt bra produkter så det får ni INTE missa för allt i världen!
JOLLYROOMS MELLANDAGSREA HITTAR DU HÄÄÄÄÄR!

Hej December

Publicerad 2014-12-06 20:43:45 i

Då var vi en bit in i december,men tittar man ut skulle det lika gärna kunna vara en väldigt mörk oktober. Marken är fortfarande grön och idag har det varit både plusgrader och regn. Julkänslan infinner sig inte riktigt,men det är ju några veckor kvar.

Månaden började väldigt sorgligt med att min älskade farmor lämnade oss. Ingenting jag tänker gå inte på närmare, men det har gjort ont i hjärtat och gjort dagarna mörkare. ❤

Veckan som kommer är tjejernas sista på dagis och sen har dom jullov. Båda två har lite lussefika i veckan så det blir en rolig avslutning för dom! Jag är ju dessutom helt fobisk för magsjuka som ni säkert vet sen innan, så då känns det skönt att undvika ett ställe iallafall som smittan sprids på.. De går knappt på dagis vintertid för jag är så rädd för den där skiten! Överdrivet rädd enligt många som faktiskt till och med tycker att jag ska söka hjälp för det.. Jag tycker att det kan utrotas istället 😊

Skenade iväg som vanligt! Nu ska jag försöka engagera mej i filmen vi tittar på. "Maze runner", nån som sett den? 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela