Ingrid - Mamma till två sessor

Sista helgen i juni.

Publicerad 2014-06-28 08:19:44 i Allmänt,

Och nu har nästan en till månad passerat i raketfart! Förra lördagen vände solen så nu blir dagarna sakta men säkert kortare igen, och i tisdags var det 6 månader kvar till julafton... Hjälp, stanna tiden lite!

Ett annat bevis på hur snabbt tiden går är vår fina Zelda. I söndags fyllde hon 3 år! Gud vad snabbt det går, var det inte igår hon låg i min famn på förlossningen? Nu är hon en stor tjej som själv visar på fingrarna hur gammal hon är och glatt cyklar runt på sin fina vita och rosa 12-tummare med stödhjul och cykelkorg här ute på gården. Vart tog min bebis vägen?

På söndagen hade vi kalas med fastrar, farbror och några av kusinerna och fet var jättetrevligt! Lite längre fram blir det kalas med mormor, morfar, moster och morbröder också.
Zelda blev jättenöjd med sina presenter, bl.a kläder, en Pippi-bok, My Little Ponys, en Disney-klassiker och en cykel. Jättefina grejer!

Tyvärr får cykeln stå även idag, för nu regnar det idag igen. Jättetråkigt! Då är det inomhus-mys som gäller ❤Utskick från R.E.D.D Free

Publicerad 2014-06-24 19:45:16 i Tips - Smink och Personvård,

Snabba ryck, och förra veckan trillade det in ett paket från R.E.D.D Free och deras kampanj ihop med RFSU!
 
 
Förutom asken med gratis tamponger fick jag även en liten tub med Easy Shavin som är RFSU:s speciellt framtagna gel för intimrakning. Den löddrar inte och det blir därmed mycket lättare att se vart man rakar. Easy Shavin' funkar ju såklart att använda på andra kroppsdelar man vill raka! Jag testade på benen och det funkade alldeles utmärkt. 
 
"Intimrakning är inte så lätt alla gånger. Kli, svid och röda prickar är vanliga biverkningar av rakning.  De här problemen försöker RFSU minimera genom sin intimrakningsserie Private Area. 
 
För att få den allra bästa upplevelsen vid rakning gäller rätt förberedelse, rätt produkter, rätt rakhyvel, rätt teknik och rätt efterspel. Därför kompletteras Easy Shavin' av en serie av produkter som hjälper och motverkar problemen som kan uppstå.
 
Om du har frågor och funderingar eller om du bara är mer nyfiken på produkterna kolla in underlivscoachen."
 
Missa in din chans att vinna en resa till Barcelona!
En tävling i samarbete med Easy Shavin' pågår just nu på instagram! Ta en bild på temat "Transperens och dela den på Instagram så har du chansen att vinna en resa till Barcelona! För att läsa mer om hur det går till och vilka regler som gäller klicka dej in HÄR!
 
Inte signat upp dej hos R.E.D.D Free än? Gör det! Att få en ask med tamponger hemskickad är riktigt bra! Det som gör det ännu bättre är ju dessutom att de är gratis. Det enda man behöver göra är att fylla i en kampanjutvärdering när man fått sina tamponger, så kvalificeras du till fler gratisutskick.
 

Ett snabbt Hallå!

Publicerad 2014-06-18 16:29:31 i Allmänt,

Bara för att man är sjuk så betyder inte det att man har semester! Lilltjejen smittade mej med en elak förkylning som gjort att jag varit halvfebrig och helt slut i flera dagar. Schysst timing då att pappan jobbar sena skiftet+övertid den här veckan samt att vi måste börja förbereda inför Zeldas 3-årskalas på söndag. Allting går väldigt sakta och knappt framåt, så vi får väl se hur mycket som faktiskt hinns med. En gnällig och halvsjuk lilltjej och en stortjej som mer än gärna visar upp hur 3-årstrotsen funkar gör mej inte friskare direkt. Tur att dom är gulliga ibland också 😅Nu tänkte jag hinna med en snabb kopp te på balkongen innan det är dags för middag för mej och tjejerna. Ja, balkonglådorna är tomma. Jag SKA plantera, haha.. Njut av solen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela