Ingrid - Mamma till två sessor

Väntan är över

Publicerad 2012-11-29 11:33:28 i Allmänt,

Hallå!
 
Här är det minsann full rulle idag! Efter att ha lämnat den lilla juvelen på dagis så gick jag hem och började plocka ihop lite saker som skulle ner till källaren och började greja där nere. Äntligen har jag flyttat över lite saker till det lilla förrådet så att det blev liiite mer plats i det stora. Då passade jag ju såklart på att ta med mej julgrejerna upp och har nu tillbringat förmiddagen med att sätta upp ljusstakar och de få julsakerna vi har. Det är inte så mycket än, men det kommer allt nån ny tomte eller nåt varje år. Det känns ganska lagom just nu också att inte ha för mycket fina julprydnader överallt eftersom vi har en klåfingrig liten fröken med väldigt långa armar här hemma! Men jag insåg precis att jag glömt ta med mej två saker upp; en tomte som blir en skål när man lyfter av luvan samt min farmors gamla, fina kyrka som spelar när man vrider upp dem. De måste jag hämta sen!
 
Jag har också hunnit med att diska, plocka undan och ta en sväng med dammsugaren. Det är nästan så jag skäms över att vara så jävla redig haha! Nu funderar jag på om jag skulle ta en sväng till affären och köpa en stjärna till Lillans rum. Det är bara där inne som vi inte har nånting än, och en stjärna i fönstret skulle räcka gott. Men jag har inte riktigt bestämt mej för om jag ska gå eller inte. Jag måste ju vara på dagis lite tidigare idag också, för det är nämligen dags för första utvecklingssamtalet för Zelda. Det ska bli roligt att höra vad de har att säga. Hoppas jag iallafall!
 
Annars så går dagarna himla fort! Vi har haft Lina här sen i måndags och dagarna har bara susat iväg. Därför blir det ingen direkt uppdatering här inne heller. Man måste ju passa på att umgås när man får chansen.
 
Jag hoppas ni har det toppen!
 

Sovmorgon, vad är det?

Publicerad 2012-11-28 07:26:32 i Allmänt,

God morgon finingar!
 
Vad sägs om att vi varit uppe i nästan två timmar vid det här laget? Både Lillan och jag har sovit som stockar inatt, vilket tyvärr resulterade i att hon vaknade redan vid 5,30. Jag däremot vaknade av att hon satt upp i sängen och försiktigt strök M på armen och sa "schhh..." för att han skulle sova (trots att han redan gjorde det). Hon är ju för härlig! Det märktes att hon inte hade några planer på att somna om så det var ju bara att gå upp. Puh, det kommer bli en lång dag! Förhoppningsvis hinner hon vila en stund innan hon ska lämnas på dagis sen. Just nu jobbar hon  hårt med att riva ur alla kläder från den där lådan jag nämnde häromdagen. Och nej, jag har inte burit ner den till källaren än haha..
 
 
 

Favorit i repris; JOLLYRACE!

Publicerad 2012-11-27 08:39:00 i Tips - Barn, Tips - Rabatter,

Förra gången blev det lite krångel med servern på grund av överbelastning, men den här gången har Jollyroom.se laddat upp med inte en utan TVÅ servrar för att kunna tillgodose oss kunder.
 
Med vad kanske du undrar? Jo, idag kör de nämligen en favorit i repris; JOLLYRACE! Under 12 timmar kommer de att släppa 20 nya heta erbjudanden i timmen på fina produkter från deras webshop! Perfekt nu inför jul! Och förutom att de kommer att ha dessa kanonerbjudanden idag så har de dessutom FRAKTFRITT!
 
Missa inte det, klockan 10 kör Jollyrace't igång HÄR!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela