Ingrid - Mamma till två sessor

Tidig morgon och missförstånd.

Publicerad 2010-01-30 09:00:18 i Allmänt,

Jag är så himmelens trött. Men tidigt ringde klockan och det var bara att gå upp! Ringde först för att se om det skulle handlas, och han var rejält chockad över att jag var uppe såhär tidigt en lördag! Men han skulle jobba lite på förmiddagen nu så vi bestämde att vi åker iväg i eftermiddag istället. Så då tänkte jag på Lina. Hon undrade igår om jag ville följa med till stan för hon behövde gå lite ärenden. Lika bra att ringa till henne tidigt då tänkte jag så vi hinner med bussar och sånt. Oj då. När jag ringer och väcker henne hade hon ju menat ner till stan, här i Skara. Inte Lidköping med andra ord. För mej kommer det automatiskt att är det stan så är det Lidköping. Så då ringde jag henne jättetidigt och väckte henne i öndan. Förlåt lilla vän! Jag måste börja komma ihåg att jag bor i Skara nu hahaha..

Men nu är det ju faktiskt ingen idé att lägga sig igen. Jag tänkte göra mej i ordning lite, försöka äta frukost och ögna igenom inköpslistan en gång till. Jag gör alltid en lista när jag ska storhandla, annars står jag där inne sen och har inte en aning om vad fan det var jag skulle ha! Haha.. Det är ingen blyg lista, men det kommer iallafall finnas mat så det räcker hela månaden. Och det är ju det som är det viktigaste!

Hoppas alla har sovit gott :)

Det kommer komma upp lite nya tävlingar som jag är med i nu på morgonen, så ha tålamod. Det kommer ett vanligt inlägg senare :) Kanske finns det nån av dom tävlingarna som tilltalar dej också? :)

Sängen, here I come!

Publicerad 2010-01-30 00:34:17 i Allmänt,

Nu får det faktiskt vara nog. Jag orkar inte hålla uppe ögonen längre! Det fick bli några varma mackor och ett glas fanta, sen var jag mätt. Har suttit och kollat på Hannibal en stund, men jag vill inte kolla mer. Då kommer jag inte kunna sova haha! Ljusen är utblåsta och jag är redo. Nu får det bli sängen!

Ketchup på mackan

Publicerad 2010-01-29 23:27:55 i Allmänt,

Åhhh jag har så tråkigt! Och jag är fortfarande hungrig.. Men vid det här laget så har jag insett att jag kommer inte få nåt sällskap idag. Det blir inget käka pizza eller donken för min del. Så det är lika bra att släppa det. Jag får helt enkelt göra i ordning nåt att äta istället! Tänkte bromsa den värsta hungern så länge med en smörgås. Jag äter alltid min skinksmörgås med senap på, även om det bara är vanlig rökt skinka. Så mitt uppe i andra tankar råkade jag hälla på ketchup istället för senap på tekakan! Okej, så illa var det ju faktiskt inte egentligen. Men lite skumt smakade det allt haha.

Imorgon däremot är det förmodligen fullt upp! Jag har fått flera förslag från andra som vill ses, men vi får se då. Eventuellt blir det storhandla överst på listan, men om det inte blir så finns det iallafall annat att göra :) Egentligen gör det ingenting att jag inte hittade nåt sällskap ikväll heller, nu när jag tänker efter. Jag är jättetrött! Slö-tittar lite på tvn, men fattar ingenting direkt. Orkar egentligen inte göra i ordning mat heller, men det är jag nog illa tvungen att göra. Glömde äta frukost och åt en köttbullemacka på fiket innan jobbet. Och tekakan nu. Det är allt jag har stoppat i magen idag. Då kanske ni förstår varför jag är så hungrig och grinig? :) Får nog bli nåt litet och sen ska jag fortsätta titta på tv.Bild från Google

Hannibal

Amerikansk kriminalthriller från 2001. Efter att ha rymt från mentalsjukhuset gömmer sig dr Lecter i Florens i Italien. Hemma i USA är ett av hans offer, Mason Verger, ute efter hämnd. Vanställd och beroende av livsuppehållande medel, planerar han att locka Lecter från sitt gömställe genom att använda det enda Lecter verkligen bryr sig om: Clarice Starling.

I rollerna: Anthony Hopkins, Julianne Moore, Giancarlo Giannini, Gary Oldman, Ray Liotta. Regi: Ridley Scott.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela