Ingrid - Mamma till två sessor

Tuesday

Publicerad 2010-08-31 15:30:15 i Allmänt,

Massa ärenden idag igen :( Och det är inga roliga heller för det är AF, jobbet och a-kassan jag ringt runt till. Men nu har intyget kommit på mejlen, så imorgon bitti ska jag ringa a-kassan för en preliminär bedömning över om jag har rätt till en ny stämpelperiod, vilket förhoppningsvis innebär att jag slipper undan Jobbgarantin ett par månader. De (AF+förmodligen en del politiker) verkar tycka att de här arbetsmarknadspolitiska åtgärderna är det allra bästa för den höga arbetslösheten bland ungdomar,men jag tror att den bara gör saken värre. Man känner sig värdelös för att man inte har ett jobb, och det känns som de ser ner på en. Av diverse olika anledningar som jag ska gå in närmare på en annan gång..

Black Swan

Publicerad 2010-08-31 09:46:32 i Bio/Film/Tv,

Först tänkte jag stänga av trailern för balett är inte riktigt min grej. Men när jag fortsatte titta fastnade jag, den var inte alls som den verkade från början. Istället så verkar den faktiskt riktigt spännande! Psykologiska thrillers är mina favoriter :)Premiär i december.

En väldigt fin dag.

Publicerad 2010-08-30 21:56:51 i Allmänt,

Vilken härlig dag det har varit! Trots massor att göra så har det ändå känts hur bra som helst, och det fina vädret höll i sig hela dagen. Det blev ännu en fika förut med en gammal god vän. Och även fast det börjat bli lite småkyligt när klockan var strax före 19 bestämde vi oss för att sitta utomhus på fiket. För det var som vi sa; Hur många fler såna här kvällar blir det? Det var iallafall riktigt trevligt att sitta där och småprata, så rätt som det var hade vi varit där en timme och det var dags att dra sig hemåt. Och jag unnade mej faktiskt en bit cheesecake till kaffet för att jag fått så bra resultat under den gångna veckan. Det var jag värd!

Men nu börjar jag bli lite trött i ögonen. Så jag sitter redan i sängen med datorn i knät och skriver det här inlägget. Tänkte läsa ett par sidor i nya boken som jag lånat hem från bibblan innan det är dags för en god natts sömn. Har en känsla av att jag kommer sova riktigt gott!


God natt allihopa, och sov gott!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela