Ingrid - Mamma till två sessor

Tröttis

Publicerad 2010-10-31 20:05:06 i Allmänt,

Nu börjar dagen verkligen lida mot sig slut.. Var iväg med en kompis förut och käkade lite och pratade lite. Det var trevligt! Vi har under de senaste 10 åren haft stora planer på att bli miljonärer, men än så länge går det sådär haha.. Vi får fortsätta kämpa!

Annars är allting undan hemma. Disken är borta och inte en massa saker överallt, skönt. Så nu blir det soffan nån timme innan det är dags att krypa ner i sängen. Imorgon är det upp tidigt som gäller, kanske.. Hahaha...!

Hoppas att alla haft en skön söndag!

Enkel ägg- och räksallad

Publicerad 2010-10-31 16:20:00 i I köket,

Enkelt, och gott!

Ägg- och räksalladEn portion

Ingredienser

Isbergssallad
Gurka
Paprika
Kokt ägg
Räkor

Gör såhär

1.
Hacka upp salladen.
2. Hacka ett hårdkokt ägg.
3. Lägg upp allt på en tallrik och toppa med räkor.

Sista dagen denna veckan

Publicerad 2010-10-31 13:16:56 i Allmänt,

Åh vad jag gillar tidsinställda inlägg! De räddar mina dagar ibland. Lördagar sitter jag sällan vid datorn, så då är det perfekt att fixa några inlägg som kan publiceras allteftersom. Good work blogg.se! Vi hade iallafall ett par kompisar över igår så det tittades på tv och spelades kort. Och tro det eller ej, men jag vann faktiskt en omgång Chicago! Duktig jag! :)

Efter en stunds (läs 2 timmars) powernap var jag himla hungrig. Men då var det bara jag som var hungrig! Jag hade kokat några ägg tidigare på dagen, och det fanns räkor över, så gissa vad det blev till kvällsmat för min del?En lätt ägg- och räksallad med en brödskiva och ett glas fanta. Riktigt gott, och lätt! Jag blev sjukt mätt i magen efteråt.. Man (läs jag) äter sallad alldeles för sällan. Sallad till maten blir det ju, men oftast inte en vanlig sallad bara. Får nog försöka ändra på det tror jag :)

Gillar du sallad? :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela