Ingrid - Mamma till två sessor

En viktig pusselbit på plats.

Publicerad 2009-03-20 15:35:01 i Allmänt,

Har varit en lugn och bra vecka. I tisdags vart det lite spelkväll. Mycket intressant måste jag säga! Har blivit tvungen att erkänna att jag har total brist på taktisk känsla och logiskt tänkande. Men kul hade vi ändå =)
Igår blev det jobb på skolan. Ungarna asså, dom kan med det mesta! Fick stå ut med en heel del närgångna frågor, och en pinsam rodnad upp till öronen. Visserligen är dom harmlösa, men ibland kan dom bli lite väl nyfikna kanske.. Hahaha.. Känner att det är nog bäst att ha dörren låst och lägenheten släckt på helgerna, ifall dom skulle få för sig nånting. Hos fröken får man inte festa! :D

Fick ett mycket viktigt samtal idag. SOMMARJOBB! Känns riktigt härligt att veta att jag iallafall har jobb över sommaren. Trots att det inte finns nån risk för förlängt så känns det ändå bra att få jobba lite i sommar. Väntar dessutom på svar från lite andra ställen också, så får vi se vart det blir i sommar.

Änglar och demoner utläst! Den blev faktiskt riktigt bra sen, och jag hade svårt att lägga ifrån mej den. Längtar tills filmen kommer nu! Dags att avsluta inlägget, och hitta några nya böcker att plöja igenom så länge. Längtan efter nästa Twilight-bok värker i kroppen på mej! Hahaha..

Vad ska ni hitta på i helgen då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela