Ingrid - Mamma till två sessor

Fredagsmorgon

Publicerad 2013-07-26 07:59:48 i Allmänt,

God morgon!
 
Som vanligt så seglar veckorna förbi snabbt och det är redan fredag igen! Vi startade dagen alldeles för tidigt med en morgonpigg Lily, men jag vägrade att gå upp ur sängen så hon fick ligga där och prata tills hon somnade om igen. Och vaknade igen. Och bajsade ner sig så det rann ur blöjan och på vårt vita lakan i stora sängen. Tack stumpan!
 
Nu sitter jag med Zelda i soffan medan Lily ligger på golvet och leker. Då passar jag på att kolla datorn lite snabbt och slänga in ett inlägg här ;) Planerna för dagen är noll! Egentligen behöver jag mäta fästet för dammsugarpåsar på vår dammsugare och gå till Jula för att köpa nya. Jag var så smart att jag tryckte ner den halvfulla påsen i soporna, och sen hade vi inga kvar. Och när jag kom till Jula så hade de utgått ur sortimentet för så länge sen att han inte kunde hitta några ersättare. Det säger en del om hur ofta jag köper dammsugarpåsar va...? ;) hahaha! Men det finns ju faktiskt roligare saker att lägga pengar och tid på, inte sant?
 
Dessutom så är det sista helgen i juli. Det är ju helt sjukt! Vart har sommaren tagit vägen? Det har varit kanonväder så det vågar man ju inte klaga på, men som alltid så går sommaren så himla fort. Känns som vi har 1,5 månad sommar, en halv månad vår och resten höst/vinter. Men än har vi några veckors sommarlov att kräma ur den här årstiden och jag hoppas de blir lika bra som vi haft det än så länge.
 
Nu är det dags för lite frukost. Ha en toppendag!
 
 

Kommentarer

Postat av: Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Publicerad 2013-07-26 09:51:18

Ja, i år kan vi verkligen inte klaga på vädret :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela