Ingrid - Mamma till två sessor

Shopping makes my heart sing

Publicerad 2013-07-24 08:14:24 i Nytt till hemmet/garderoben,

Nyligen gjorde jag något som jag inte gjort på vääääldigt länge; beställde kläder. Till mej själv! Nuförtiden så är det ju mest barnen det handlas till, och det märks även i min garderob.. Gravid-kilona hänger envist kvar och kläderna förblir en aning för tajta. Så nu var det dags att uppdatera lite :) Det blev lite från både H&M- och Zoovillage-reorna.
 
 
 
Den här toppen och dessa stretchisar köpte jag på H&M! Passade på att klicka med ett par beige chinos och ett par leggings (som såg vääääldigt små ut) också.
 
 
Det här Svea-linnet fick det bli också! Väldigt fint och bekvämt :) I vanliga fall så brukar jag avsky att shoppa kläder men den här gången måste jag erkänna att det gick ganska bra, även om jag fick chansa på vilken storlek jag hade numera. Men det verkade som att jag hade ganska bra uppfattning ändå för allting passade! Eller ja, leggingsen har jag inte vågat prova än. De var jättetjocka i tyget, vilket visade sig bero på att jag valt högt nånting.. Tur att de inte var så dyra :) Shoppandet gav mersmak (såklart) men nu får jag nog vänta ett tag innan jag handlar nåt mer. Fast jag fyller ju år snart, så man vet ju aldrig.. ;)
 

Kommentarer

Postat av: Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Publicerad 2013-07-24 10:00:14

Fina kläder :)

Postat av: Elina

Publicerad 2013-07-24 10:32:23

Men så roligt, och ännu roligare att du blev nöjd :) Jag skulle själv behöva köpa nya kläder men dom här gravid-kilona gör att jag drar på det...

Postat av: basebollivet.blogg.se

Publicerad 2013-07-24 12:16:37

Jag känner mig så otjejig som shoppar så sällan haha.

Det tycker jag låter som en plan, det är roligt att fira och slå på den stora trumman. Och alla ursäkter för goda bakelser, grillat och festligheter borde vara bra!! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela