Ingrid - Mamma till två sessor

Hemma-mys i höstrusket

Publicerad 2013-10-24 08:57:55 i Allmänt,

God morgon!
 
Idag är det hemma-mys i höstrusket som gäller för vår familj. Zelda har lite feber så hon får vara hemma från dagis. Hon har ju två kindtänder som har börjat komma upp i överkäken (hörnen har gått igenom) så jag skulle gissa på att det är de som spökar. Men det är inte så farligt. Hon är för "sjuk" för att gå på dagis, men är egentligen för "frisk" för att vara hemma. Inga direkta fel på henne med andra ord, men det är ju skönare för henne att vara hemma när hon är febrig ♥
 
På schemat idag har vi tvätt, städ och flytt av Zeldas säng. Vi får väl se hur mycket av det som görs ;) Morgonens första maskin med tvätt är snart klar iallafall så det är ju en grej att bocka av på listan. Skönt att bara ta det lite lugnt också. Det blåser vansinnigt mycket här idag så nån utelek idag tror jag inte att det blir! En sånhär ruskig dag beundras bäst från insidan av fönstret tror jag hahaha...
 
Vad hittar ni på när det är riktigt ruskigt ute?
 

Kommentarer

Postat av: Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Publicerad 2013-10-24 09:18:11

Idag ska vi göra en halloween pumpalykta, Robin ville att jag skulle vänta på honom så det blir i eftermiddag när han kommit hem. Innan det blir det nog inte så mycket gjort, tvätta lite och kanske diska :)

Postat av: Elina

Publicerad 2013-10-24 10:26:59

Då brukar vi köra på en hemmadag m. bak och pyssel. Idag är dock ingen sån dag. Hoppas Zelda snart blir feberfri så hon kan gå till förskolan och busa igen :-)

Postat av: Camilla

Publicerad 2013-10-27 17:43:25

Stackars Zelda, hoppas det är bättre nu! Har en grym tävling på min matblogg så kika gärna in där och tävla om produkter värda över 1000 kr :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela