Ingrid - Mamma till två sessor

Månadens VIP-utskick från R.E.D.D Free

Publicerad 2013-09-15 07:36:00 i Tips - Smink och Personvård,

Månadens VIP-utskick från R.E.D.D Free är den tredje kampanjen tillsammans med deras helårspartner Pronaxen.
 
Innan R.E.D.D Free uppmärksammade om Pronaxen så hade jag aldrig hört om det förut och hade ingen aning vad det var! Men Pronaxen (naproxen) är ett receptfritt läkemedel som finns att köpa på de flesta apotek och ska vara väldigt bra mot mensvärk. Pronaxen innehåller det verksamma ämnet naproxen som verkar smärtlindrande i upp till 12 timmar, och hjälper därmed till att lindra mensvärken under dagen. 
 
 
Ett förmånligt prova-på-erbjudande för dig som har mensvärk från Pronaxen med 20 % rabatt! Nu kan du köpa Pronaxen till 20 % rabatt (och fraktfritt!) på apotea genom att där ange kampanjkoden: pronax20Klicka här för att komma direkt till erbjudandet.
 
 
Inte signat upp dej hos R.E.D.D Free än? Gör det! Att varje månad få en ask med tamponger hemskickade är riktigt bra! Det som gör det ännu bättre är ju dessutom att de är gratis. Det enda man behöver göra är att fylla i en kampanjutvärdering när man fått sina tamponger, och så är du garanterad ett utskick även nästa månad.
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Cissi

Publicerad 2013-09-15 09:50:59

Hmm, evigheter sen jag fick något utskick.. Kanske ska ta och kolla upp det... Inte för att jag behöver det just nu.. Men när man minst anar det...

Postat av: Elina

Publicerad 2013-09-15 10:39:02

Pronaxen är riktigt bra och har många ggr varit räddare i nöden :)

Postat av: Kashaya

Publicerad 2013-09-15 12:06:09

Det utskicket fick jag med.=)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela