Ingrid - Mamma till två sessor

Kattaplyet och jag

Publicerad 2014-08-21 20:33:56 i Allmänt,

Alltså det här förbannade regnet, är det nog med det snart? Jag tror faktiskt att det har regnat varje dag i typ 2,5 vecka eller? Tråkigt är det iallafall. Och blött. Och kallt! Vi gick från juli-hetta till oktober-rusk på några dagar.. Men det är tur att Zelda har ett paraply att låna mamma när det är dags att hämta på dagis :)
 
Annars så går dagarna snabbt här hos oss. Vår fina Lina-Lina och hennes P är nere på besök från huvudstaden, och det är väldigt uppskattat! Det är svårt att hålla tjejerna ifrån dem på morgonen, för de vill helst hoppa på våra gäster och väcka dem när vi går upp strax före 6 haha..
 
Och lilla Lily har varit hemma från dagis i veckan. Hon hann gå förra veckan, som också var första efter sommarlovet, och blev kanonförkyld direkt! Men så är det när de är i den åldern. Nu kommer vi vara sjuka och förkylda konstant fram till nästa sommar förmodligen.
Finns det inget positivt med rusket då? Jo, värmeljuspremiär hos oss! Äntligen är det lite, lite mörkt på kvällen så att jag kan tända värmeljus lite här och var i lägenheten. Otroligt mysigt!
 
Efter en snabb kik i Zeldas kläder insåg jag att den lilla stumpan minsann sträckt lite på sig, så nu blir jag "tvungen" att köpa nya kläder till henne! Åh nej... ;) Haha! Bäst att passa på medan H&M har 10% rabatt, då kan man handla lite extra till dem ;)
 
Ni som har barn, vartifrån klickar ni helst hem kläder billigt och bra?
 
 

Kommentarer

Postat av: Sarah

Publicerad 2014-08-22 09:49:09

De e jättemysigt me tända ljus :)

Postat av: Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Publicerad 2014-08-22 11:21:04

Jag skulle också behöva köpa lite kläder till barnen. Lindex, Kappahl och H&M är ganska billiga och bra tycker jag :)

Postat av: Lina & Hampus

Publicerad 2014-08-24 21:30:35

Jag brukar oftast beställa kläder från H&M eller ellos.Men det finns mer kläder på H&M än på Ellos,för där är det mer till vuxen tycker jag.Men jag har alltid gillat H&M för det e bra kvalite och fina kläder.Och blir man osäker så kan man ju gå till butiken och prova där först så det inte blir fel när man har beställt.Och slippa skicka tillbaka,det gör jag sällan.Jag behöver nog kolla vad Hampus behöver nu till vintern,något som jag gjorde bra förra våren var att jag kollade på vinterkläder rean och hittade ett par termobyxa för 100 kr på H&M man får passa på när det är rea på vinterkläder när våren närmar sig så,även så man kan hitta julsaker i januari kan man köpa till nästa gång det är jul och så vidare.Då sparar man ju pengar lite när det är dags,ångrar lite att man inte köpte en julgran så det e klart till december haha kanske låter konstigt att göra så men det e skönt att slippa tänka på att stressa sedan och plånboken börjar bli tom redan i mitten av december,ett tips köp lite kläder gärna 2 storlekar för stort så har ni sedan när det är dags.

kramar

Postat av: Småstadsfrun

Publicerad 2014-08-26 21:28:12

Vi har också haft värmeljuspremiär! Kändes nästan lite ledsamt egentligen eftersom jag vägrar släppa taget om sommaren. Finfint paraply i alla fall!

Postat av: Cissi

Publicerad 2014-08-27 16:24:50

H&m brukar det bli för det mesta... ;) tycker att man kan hitta en del guldkorn på Cubus också när det gäller basplagg...

Vilket sött paraply ;) snällt av Zelda att låna ut det ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela