Ingrid - Mamma till två sessor

Christmas Survival Kit från R.E.D.D Free

Publicerad 2014-01-11 08:53:00 i Tips - Smink och Personvård,

Månadens VIP-utskick var ett Christmas Survival Kit från R.E.D.D Free i samarbete med Pronaxen!
 
Innan R.E.D.D Free uppmärksammade om Pronaxen så hade jag aldrig hört om det förut och hade ingen aning vad det var! Men Pronaxen (naproxen) är ett receptfritt läkemedel som finns att köpa på de flesta apotek och ska vara väldigt bra mot mensvärk. Pronaxen innehåller det verksamma ämnet naproxen som verkar smärtlindrande i upp till 12 timmar, och hjälper därmed till att lindra mensvärken under dagen. 
 
 
Med i paketet fanns ett julkaffe från Indiska! Kaffet är gjort på 100% Arabicabönor och är både Fair Trade- och Kravmärkt! Kaffet finns även i smakerna Choklad, Hasselnöt och kardemumma. Med detta smaksatta kaffe så kanske till och med jag skulle lära mej att tycka om det :)
 
Inte signat upp dej hos R.E.D.D Free än? Gör det! Att varje månad få en ask med tamponger hemskickade är riktigt bra! Det som gör det ännu bättre är ju dessutom att de är gratis. Det enda man behöver göra är att fylla i en kampanjutvärdering när man fått sina tamponger, och så är du garanterad ett utskick även nästa månad.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela