Ingrid - Mamma till två sessor

En söndagsmorgon

Publicerad 2014-01-19 08:07:00 i Allmänt,

God morgon!
 
Man tycker att jag kanske borde vant mej vid att gå upp tidigt vid det här laget, men jag är fortfarande som en zombie varje morgon. Enda anledningen till att jag är någorlunda pigg är att jag redan varit vaken i 2,5 timme och hunnit byta flera blöjor, göra välling, kört igång en maskin med tvätt och ätit frukost :) Nu sitter vi hela lilla familjen runt köksbordet och ritar och pratar. Det är väl ungefär där nivån för dagen kommer ligga för det blåser halv storm ute idag med. Zelda är inte överdrivet förtjust i att vara ute när det blåser så mycket, och hon springer inte omkring så mycket när hon har overallen på sig heller. Vi håller oss nog inne idag :)
 
Jag hade nog tänkt börja försöka uppdatera lite från telefonen, eftersom jag inte sitter särskilt mycket vid datorn. Men jag undrar om det finns nån app för att skriva på bilderna man tar. Alltså, om jag tar en bild med iPhone och sen vill lägga upp den i bloggen så vill jag ju gärna skriva mitt bloggnamn på som jag gör med de andra bilderna. 
 
Vet ni om det finns nån sån app till iPhone?
 
 

Kommentarer

Postat av: Jannica

Publicerad 2014-01-19 11:13:55

Skönt med en innedag med :D Kan du inte bara redigera bilden? Brukar ju finnas en del verktyg i mobilen så skrier du bara en text som du vill ha :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela